Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-08@16:09:34 GMT

تک‌تیرانداز طالبان شهردار شد

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۴۷۹۲۶

تک‌تیرانداز طالبان شهردار شد

آفتاب‌‌نیوز :

محب‌الله موفق که متولد ۱۳۷۵ است از تک تیراندازان مهم ولایت خود بود تا اینکه در آذرماه سال گذشته در شهر زادگاه خود به سمت شهردار منصوب شد و از آن موقع به رسیدگی به امورات روزمره اداره شهری می‌پردازد که با درگیری با گروه‌های مبارز و ناآرامی‌های داخلی مواجه است.

وی برخلاف بسیاری از جنگجویان طالبان که بی‌سواد هستند، عضو یکی از خاندان‌های ثروتمند شهر است و تا پایان دبیرستان تحصیل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن در نوزده سالگی برای «جهاد» به صف طالبان پیوسته و به جنگ و نبرد پرداخته است. اما اکنون که سمت شهردار را بدست آورده، از بیان خاطرات آن دوران خودداری می‌کند.

او اکنون در شهر به پای صحبت اهالی می‌نشیند و درخواست‌های آن‌ها را برای امورات شهر به فهرست کار‌های لازم اضافه می‌کند و از رسیدگی به فاضلاب و بازسازی خانه‌ها و راه‌سازی سخن می‌گوید.

در این شرایط این سوال مطرح می‌شود که آیا محب‌الله موفق ۲۵ ساله نمونه تحول رفتاری جنگویانی است که حال باید به حکمرانی و اداره یک کشور بپردازند؟

این در حالی است که سازمان ملل و سازمان‌های حقوق بشری طالبان را به ارتکاب جنایت‌های مهمی در این زمینه از زمان به قدرت رسیدنشان در مرداد ماه سال گذشته متهم می‌کنند.

مرگ مرموز بیش از صد نفر از نیرو‌های امنیتی دولت سابق، خشونت علیه کنشگران و خبرنگاران، دستگیری کنشگران حقوق زنان و زنان کنشگر از جمله اتهامات واردشده به حکمرانان جدید این کشور است. آن‌ها به علاوه در عمل و برخلاف شعار‌های اولیه، زنان را از حوزه عمومی خارج و بسیاری از دختران و زنان را از تحصیل و کار محروم کرده‌اند.

اما در دفتر شهرداری میمنه، زنان همچنان بدون «حجاب کامل طالبانی» و صرفا با روسری مشغول به کار هستند و می‌گویند از زمان به حکومت رسیدن این گروه مشکلی پیدا نکرده‌اند.

سرعت اشغال کشور توسط طالبان به حدی بود که خود آن‌ها را نیز شگفت‌زده کرد و آن‌ها را با تمام بی‌تجربگی خود در حکمرانی، شرایط بحرانی مالی، فرار مغزها، فاجعه انسانی و فشار دیگر کشور‌ها از جمله کشور‌های غربی برای رعایت حقوق بشر به جلوی صحنه آورد.

شهر میمنه مرداد ماه سال گذشته به دست طالبان افتاد و نزدیک به یک سال پیش از این شبکه اطلاعاتی دولت افغانستان با اعلام اینکه میمنه «تقریبا در حصر است»، نسبت به خطر سقوط این شهر هشدار داده بود.

منبع: یورونیوز

منبع: آفتاب

کلیدواژه: افغانستان طالبان تک تیرانداز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۷۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیو‌ها عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 

 

گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید

دولت تروریست پرور آمریکا با ایجاد و حمایت از گروه های تروریستی، باعث و بانی بحران‌های چند ده اخیر در خاورمیانه بوده است؛ بحران هایی که دامن مردم بیگناه کشورهای غربی را نیز گرفته است. در این ویدیو به گروگان‌های ناشناخته ای که توسط طالبان به گروگان گرفته شده اند، پرداخته می‌شود که می‌توانند هدف مبادله قرار گیرند. درباره سابقه گروه های تروریستی، تفاوت در عملکردشان و گروگان های آنها را با زیرنویس فارسی در تابناک ویدیو ببینید.

 

 

چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟

آمریکا با ۸۰۰ پایگاه نظامی، بیشترین پایگاه نظامی را در سرتاسر جهان دارد. با توجه به هزینه های سرسام آور این پایگاه ها و ناموفق بودن سلطه استکباری آمریکا در هفتاد سال گذشته، داشتن این پایگاه ها با چه هدف و چه هزینه کردی صورت می‌گیرد؟ باز نگه داشتن این تعداد پایگاه نظامی در جهان چه هزینه ای برای مالیات دهندگان آمریکایی دارد؟

 

 

چرا کشورها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟

چه چیزی باعث جنگ می‌شود و چرا دو کشور فکر می‌کنند راه رسیدن به خواسته‌شان می‌تواند جنگ باشد. جنگ یک اتفاق کاملا سیاسی است، ولی می‌توان با استراتژی‌هایی از آن جلوگیری کرد.

 

 

چگونه داعش به وجود آمد؟

دولت اسلامی عراق و شام، گروه تروریستی که در دنیا وحشت ایجاد کرد، شروعی رمزآلود داشت. در این ویدیو تاریخچه‌ای از به وجود آمدن داعش با زیرنویس فارسی شرح داده می‌شود که نقش بسزای محور مقاومت نادیده انگاشته می‌شود و از تامین مالی آن توسط کشورهای حوزه خلیج فارس و طرح کلینتون برای سرنگونی دولت اسد توسط آن حرفی به میان نمی‌آید. با این حال، این روایت غربی از این ماجر می‌تواند مورد توجه واقع شود.

دیگر خبرها

  • طالبان: خانه تجارت قزاقستان گامی در توسعه روابط تجاری است
  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق
  • تیرانداز چینی رکورد تفنگ ۱۰ متر بانوان جهان را شکست
  • دیپلمات‌های طالبان در تهران میزبان تیم ملی فوتسال افغانستان
  • فیلم/ لحظه هدف قرار دادن یک نظامی اسرائیلی توسط تک‌تیرانداز قسام
  • صعود تیرانداز مازندرانی به فینال تپانچه ۲۵ متر جهان
  • حمله گازانبری طالبان به تعهدات آبی با ایران
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • وقوع انفجار نزدیک وزارت کشور طالبان در کابل
  • حمله گازانبری امارت طالبان به تعهدات آبی با ایران